Hoofdgerechten

Drieluik van wild, gegrilde hazenrugfilet, zwijn- en hertenmedaillon met een saus van bokbier
€24.50
Fazantfilet, gewikkeld in katenspek met een kruidig-zoete dadelsaus en paddenstoelen
€22.50
Wildpeper, stoverij van zwijn- en hertenvlees
€20.50
Tournedos Opera, biefstuk van de haas met garnituur van gebakken kippenlevers, champignons, spek, uien en paprika afgeblust met madeira
€28.50
Zigeuner biefstuk (reepjes biefstuk met spek, ui, champignons en paprika)
€21.50
Spare-ribs, mals huis gemarineerde varkensribben
€19.50
Mixed grill, kipfilet, varkenshaas, biefstuk en spare-rib met knoflooksaus
€20.50
Ovenschotel van gegrilde kipfilet in milde paprikasaus overbakken met kaas
€17.50
Noordzeetong (in roomboter gebakken)
Dagprijs
Vis-duo van vers gebakken zalm- en victoriabaarsfilet met een romige saus van mosterd en dille
€20.50
Spies van verse groenten en blokjes van soja geserveerd met knoflooksaus
€16.95
Gegrilde paprika, paprika gevuld met verse groentes en noten, gegratineerd met kaas
€16.50
Diverse sauzen of garnituren
Mayonaise
€1.50
Knoflooksaus
€1.50
Champignonroomsaus
€2.50
Pindasaus
€2.50
Peperroomsaus
€2.50
Stroganoffsaus
€2.75
Gebakken champignons
€3.50
Kindermenu
Patat, appelmoes, frikandel, kipnuggets of vissticks met mayonaise met als dessert een kinderijsje met een surprise
€8.50
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, rauwkost, seizoens-compote, frites en gebakken aardappels.